ÄR DU VÅR NÄSTA STJÄRNA?

Välkommen att följa med på vår utveckling och spännande resa!
Varbergsgruppen AB bildades 1 januari 2018, då Verket och Bruket gick samman. Från våren 2019 består Varbergsgruppen AB även av Vinbaren. Att arbeta på Varbergsgruppen innebär att du får möjligheten att vara med i det dagliga arbetet i alla koncept; nu har vi även ett bageri som är inrymt under Verkets tak!

HOS OSS
Tillsammans med gänget på Varbergsgruppen är du med och skapar den bästa upplevelsen för varje besökare.  Du kommer att anpassa dig till ett flexibelt arbete i de övriga 3 koncepten som inrymmer Varbergsgruppen AB.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har ett brinnande intresse inom vin/ bar/mat. Utbildning och/ eller erfarenheter av liknande verksamhet är ett krav, men DU och din inställning är också viktig för oss.
Du brinner för råvaran, mötet med gästen och värdskapet. Du har god känsla för detaljer och är inte rädd för att ta egna initiativ. Möjligheterna att utvecklas med oss i Varbergsgruppen är stora.

Blev du nyfiken? Vill du veta mer? Hör av dig till jobb@varbergsgruppen.se eller ring till Rita S Airasmaa på tel 070-6092640 så berättar vi mer.

Kontakta oss

Vi är inte tillgängliga just nu, men fyll i uppgifterna i detta formulär så återkommer vi snarast!